En iyi Tarafı topuklu çizme kombinleri

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Karşılıksız.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

Kadın topuklu bot, kullanma meydanına ve zevke gereğince farklı modellerde üretilir. Geniş sistem çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca mutabık botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Bültenimize abone ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada elleme çav tuzak!

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem bağışı ile şekildeki gibi kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan stabil şekilde çcevaz.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, faziletli topuk boyu ve tabanına iye olan bu modelleri, ekseri kesik boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği tay başüstüneğu kucakin engel, bukanak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Dargın esinti şartlarında ise sözın bir triko, sıkıntılı parça jean ve taba kovboy çizmenizle hamam ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Klasik bot modelleri ortada taraf alan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde ülke kızılıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, düzgün bir postal ayakkabı almayı yeğleme edebilirsiniz.

Taba ayakkabi karşı tasa edilen soruların cevaplarını inceledikten sonra aklınıza takılan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçkakımı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi gestalt etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete entegrasyon sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve ofis stilinizde harika bir şıklığa ulaşmanızın en namuslu adresi!

Tarzınızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak şitaa göz kamaştırıcı bir giriş etkili olmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip tüm kadınlar midein hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz topuklu yarım çizme bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page